Advertisement

Φωτια Σαμοσ : Οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις και οι εθελοντές όλο το βράδυ.

Φωτια Σαμοσ : Οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις και οι εθελοντές όλο το βράδυ.. Sep 09, 2018 · σάμος φωτιά τωρα: Την πυρκαγιά «χωρίζει» στα δύο ο δρόμος που συνδέει το βαθύ με το πυθαγόρειο. Επίσης, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες με super puma, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες με c130. Νύχτα αγωνίας για κατοίκους και τουρίστες στη σάμο, που ξαγρύπνησαν λόγω της πυρκαγιάς. Οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις και οι εθελοντές όλο το βράδυ.

See full list on thepressroom.gr Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης. Sep 09, 2018 · σάμος φωτιά τωρα: Aug 24, 2019 · ολονύχτια μάχη με τις φλόγες δίνουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στη σάμο. Η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα στον μεσόκαμπο στο πυθαγόρειο καίει σε τουριστική περιοχή με ξενοδοχεία και σπίτια.

Megalh Fwtia Apo Ameleia Sth Samo
Megalh Fwtia Apo Ameleia Sth Samo from www.dikaiologitika.gr
Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Ο αντιπεριφερειάρχης σάμου, νίκος κατρακάζος δήλωσε στον αντ1 «δεν είναι μεγάλη η φωτιά, είναι σε πολύ δύσκολο σημείο όμως» «είναι στην πλέον τουριστική περιοχή της σάμου, το πυθαγόρειο, και κοντά σε περιοχές που υπάρχουν ξενοδοχεία. Ο δήμαρχος του νησιού, χριστόδουλος σεβαστάκης,μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «σκαϊ», δήλωσε ότι δόθηκε εντολή εκκένωσης για δύο ξενοδοχεία. More images for φωτια σαμοσ » Πολλοί τουρίστες επέστρεψαν στα ξενοδοχεία τους, ενώ οι άνεμοι έχουν κοπάσει. Δεκάδες είναι τα μέτωπα και στην υπόλοιπη ελλάδα, με τα κυριότερα να εντοπίζονται στις περιοχές καστρίτσα ιωαννίνων, βροντερό φλώρινας, ριόλο αχαΐας, βάρδα. Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα. Τώρα αυτή τη στιγμή η φωτιά δεν απειλεί ούτε σπίτια, ούτε ξενοδοχεία, είναι σε ένα λόφο» πρόσθεσε.

Ο δήμαρχος του νησιού, χριστόδουλος σεβαστάκης,μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «σκαϊ», δήλωσε ότι δόθηκε εντολή εκκένωσης για δύο ξενοδοχεία.

Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα στον μεσόκαμπο στο πυθαγόρειο καίει σε τουριστική περιοχή με ξενοδοχεία και σπίτια. Σημαντική είναι η συμβολή και των εναέριων μέσων, καθώς τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού. Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα. Πάντως, τις προσπάθειες κατάσβεσης, στις οποίες συμμετείχουν δεκάδες εθελοντές, δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα. Aug 25, 2019 · φωτιά τώρα: «επιχειρούν όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις της σάμου, δύο ελικόπτερα και δύο καναντέρ, έρχεται από στιγμή σε στιγμή και ένα super puma και από ότι μου είπε ο κ. Τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα για να περιορίσει τη φωτιά. Νύχτα αγωνίας για κατοίκους και τουρίστες στη σάμο, που ξαγρύπνησαν λόγω της πυρκαγιάς. Λόγω της νύχτας αποχώρησαν τα εναέρια μέσα κατάσβεσης (4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης) και αυτή την ώρα επιχειρούν μόνο οι επίγειες δυνάμεις, δηλαδή 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες. Sep 15, 2020 · φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο κοντά στο κυτ της σάμου. Nov 02, 2020 · φωτιά από τις 4 περίπου τα χαράματα καίει μεγάλο μέρος του καταυλισμού γύρω από το κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στη σάμο.

Τώρα αυτή τη στιγμή η φωτιά δεν απειλεί ούτε σπίτια, ούτε ξενοδοχεία, είναι σε ένα λόφο» πρόσθεσε. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης. Ο δήμαρχος του νησιού, χριστόδουλος σεβαστάκης,μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «σκαϊ», δήλωσε ότι δόθηκε εντολή εκκένωσης για δύο ξενοδοχεία. Sep 15, 2020 · φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο κοντά στο κυτ της σάμου. Δεκάδες είναι τα μέτωπα και στην υπόλοιπη ελλάδα, με τα κυριότερα να εντοπίζονται στις περιοχές καστρίτσα ιωαννίνων, βροντερό φλώρινας, ριόλο αχαΐας, βάρδα.

Kvguav61we07ym
Kvguav61we07ym from www.kathimerini.gr
Περισσότερα από 70 άτομα απεγκλωβίστηκαν όσον αφορά στην απομάκρυνση τουριστών και κατοίκων, για προληπτικούς λόγους, αυτή έγινεοργανωμένα με σκάφη και. Η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα στον μεσόκαμπο στο πυθαγόρειο καίει σε τουριστική περιοχή με ξενοδοχεία και σπίτια. Ο αντιπεριφερειάρχης σάμου, νίκος κατρακάζος δήλωσε στον αντ1 «δεν είναι μεγάλη η φωτιά, είναι σε πολύ δύσκολο σημείο όμως» «είναι στην πλέον τουριστική περιοχή της σάμου, το πυθαγόρειο, και κοντά σε περιοχές που υπάρχουν ξενοδοχεία. Aug 25, 2019 · φωτιά τώρα: Nov 02, 2020 · φωτιά από τις 4 περίπου τα χαράματα καίει μεγάλο μέρος του καταυλισμού γύρω από το κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στη σάμο. Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα. Σημαντική είναι η συμβολή και των εναέριων μέσων, καθώς τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού. Ο καταυλισμός εκκενώθηκε και δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας δίνουν μάχη για να ελέγξουν την πυρκαγιά.

Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα.

Nov 02, 2020 · φωτιά από τις 4 περίπου τα χαράματα καίει μεγάλο μέρος του καταυλισμού γύρω από το κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στη σάμο. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή μεσόκαμπος της σάμου. Πολλοί τουρίστες επέστρεψαν στα ξενοδοχεία τους, ενώ οι άνεμοι έχουν κοπάσει. Σημαντική είναι η συμβολή και των εναέριων μέσων, καθώς τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού. Πάντως, τις προσπάθειες κατάσβεσης, στις οποίες συμμετείχουν δεκάδες εθελοντές, δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Sep 09, 2018 · διαβάστε περισσότερα για τη μεγάλη φωτιά τώρα στη σάμο στα άρθρα: Τώρα αυτή τη στιγμή η φωτιά δεν απειλεί ούτε σπίτια, ούτε ξενοδοχεία, είναι σε ένα λόφο» πρόσθεσε. Ο καταυλισμός εκκενώθηκε και δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας δίνουν μάχη για να ελέγξουν την πυρκαγιά. Sep 15, 2020 · φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο κοντά στο κυτ της σάμου. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Aug 24, 2019 · φωτιά τώρα σάμος: Τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα για να περιορίσει τη φωτιά.

Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε χθες αργά το βράδυ στη σάμο. Nov 02, 2020 · φωτιά από τις 4 περίπου τα χαράματα καίει μεγάλο μέρος του καταυλισμού γύρω από το κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στη σάμο. Οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις και οι εθελοντές όλο το βράδυ. Ήδη από τις 5 το απόγευμα εκκενώσαμε πέντε ξενοδοχεία, δύο γιατί πλησίασε κοντά η φωτιά, άλλα τρία προληπτικά. Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα.

Samos Se Yfesh H Fwtia Konta Sto Kentro Ypodoxhs Kai Taytopoihshs Prosfygwn Vid Skai
Samos Se Yfesh H Fwtia Konta Sto Kentro Ypodoxhs Kai Taytopoihshs Prosfygwn Vid Skai from www.skai.gr
Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Ήδη από τις 5 το απόγευμα εκκενώσαμε πέντε ξενοδοχεία, δύο γιατί πλησίασε κοντά η φωτιά, άλλα τρία προληπτικά. Η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα στον μεσόκαμπο στο πυθαγόρειο καίει σε τουριστική περιοχή με ξενοδοχεία και σπίτια. Περισσότερα από 70 άτομα απεγκλωβίστηκαν όσον αφορά στην απομάκρυνση τουριστών και κατοίκων, για προληπτικούς λόγους, αυτή έγινεοργανωμένα με σκάφη και. Το ένα προς το βουνό, το οποίο είναι και το δυσκολότερο λόγω του δάσους και το δεύτερο προς την παραλία στην περιοχή της γλυκόριζας. See full list on thepressroom.gr See full list on thepressroom.gr See full list on thepressroom.gr

Λόγω της νύχτας αποχώρησαν τα εναέρια μέσα κατάσβεσης (4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης) και αυτή την ώρα επιχειρούν μόνο οι επίγειες δυνάμεις, δηλαδή 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες.

Aug 24, 2019 · ολονύχτια μάχη με τις φλόγες δίνουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στη σάμο. Ο δήμαρχος του νησιού, χριστόδουλος σεβαστάκης,μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «σκαϊ», δήλωσε ότι δόθηκε εντολή εκκένωσης για δύο ξενοδοχεία. More images for φωτια σαμοσ » Μιλώντας στον σκαϊ ο δήμαρχος του νησιού που επίσης δήλωσε ότι το μέτωπο δεν είναι πολύ μεγάλο και ότι δεν απειλείται οικισμός. Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα. Aug 24, 2019 · φωτιά στα ίσθμια: See full list on thepressroom.gr Μαίνεται η πυρκαγιά στη σάμο (φωτο) σαμοσ φωτια τωρα: Επίσης, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες με super puma, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες με c130. Πολλοί τουρίστες επέστρεψαν στα ξενοδοχεία τους, ενώ οι άνεμοι έχουν κοπάσει. Τώρα αυτή τη στιγμή η φωτιά δεν απειλεί ούτε σπίτια, ούτε ξενοδοχεία, είναι σε ένα λόφο» πρόσθεσε. Sep 09, 2018 · σάμος φωτιά τωρα: Aug 24, 2019 · φωτιά τώρα σάμος:

Posting Komentar

0 Komentar